De goednieuwskar.

Met de goednieuwskar staan we regelmatig op de markten in Aalten, Winterswijk en Doetinchem en op braderieën. U kunt hier gratis een bijbel of lectuur krijgen, zodat u en jij zelf kunnen lezen over die God van liefde en hoeveel Hij van u houdt! Wilt u hierover doorpraten? Kom dan naar de goednieuwskar voor een gesprek met een van ons. Misschien heeft u vragen die u aan ons wilt stellen. Misschien stelt u het op prijs dat wij samen bidden. Wij zien u graag. De koffie staat klaar!

Zie hierboven een foto van de goednieuwskar.
Heel vaak wordt er gevraagd ‘wie zijn jullie; van welke kerk of groep gaat dit uit; waar gaan jullie naar toe; wat is jullie achtergrond’.

Wij zijn Bijbelse en wedergeboren christenen die gehoor willen geven aan de opdracht van de Heere Jezus om de Blijde Boodschap – het Evangelie – te vertellen.

Het geloof is voor ons een rijkdom die we heel graag willen delen met andere mensen.

Het is een persoonlijk initiatief; niet om mensen te werven voor een Kerk of groep. Naast het vertellen van de Blijde Boodschap zouden wij ook graag het geloof delen met andere gelovigen om het geloof op te bouwen, om te bemoedigen of om te troosten.


Wilt u weten wanneer en waar wij staan met de goednieuwskar op een markt of braderie? Kijk op de kalender of neem gerust met ons contact op via de
contactpagina.