Evangelisatiekoor

Wie zijn wij:

Wij zijn een gemengd koor van zo’n 20 personen. We hebben een breed repertoire van Christelijke liederen en vinden het fijn om deze te zingen voor en met anderen.

Wat doen wij:

Het Evangelisatiekoor Aalten komt graag bij u een zangprogramma verzorgen. In woonzorgcentra in de regio kunnen wij een weeksluiting verzorgen of een avondprogramma van één tot anderhalf uur. We komen het jaar door met verschillende programma’s. Elk programma heeft een thema. Zo hebben we bijvoorbeeld gezongen over “De Schepper”, over “De Rots” en over “Het Vaderland”. Uiteraard hebben we rond de Paasdagen en de Kerstdagen een daarop aangepast programma. Ons programma bevat altijd veel bekende liederen die we dan ook graag samen met u willen zingen.

De liederen worden kort toegelicht en het programma wordt onderbroken door een — bij het thema passende — overdenking aan de hand van de Bijbel. Al onze luisteraars krijgen van ons een programmaboekje waarin de gezongen liederen te volgen zijn. Het boekje mag na afloop mee naar huis. 

Doel:

Het Evangelisatiekoor Aalten heeft, zoals de naam al aangeeft, als doel mensen bekend te maken, met de goede boodschap uit de Bijbel.

Wilt u het Evangelisatiekoor Aalten een keer boeken?

Dat kan! Gebruikt u daarvoor de boekingspagina op onze site. Er zijn geen kosten verbonden aan onze optredens.

Wilt u ons koor een keer horen?

Zie hiervoor de kalender op de homepagina.

Wilt u alvast horen hoe het klinkt? Klik dan op een van de onderstaande MP3’s.

Boekingen, bestellingen of meer informatie?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@goednieuwsachterhoek.nl.

Voorproefje van ons koor?

Bedankt voor uw bezoek!

Bedankt voor uw bezoek aan onze website! We zien u graag terug bij een concert van ons koor of gewoon een gesprek!

Copyright 2024 – Goednieuws Achterhoek